sala thai

Een sala thai is een open paviljoen dat wordt gebruikt als ontmoetingsplaats en als schuilplaats tegen de regen of zon. De inspiratie voor het logo en de huisstijl van Sala Thai komt voort uit dit stukje Thaise architectuur met zijn typerende patronen en uitbeeldingen. Dit is vervolgens gekoppeld aan de drie pijlers van Thaise massage; lichaam, geest en gevoel.

what makes them fly?

Traditionele Thaise massage is een van ’s werelds oudste geneesmethoden, meer dan 2500 jaar oud. Thaise massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken en deficiënties langs de energielijnen weg te werken. De oude massage wordt omschreven als een gift voor het lichaam (fysiek), de geest (spiritueel) en het gevoel (emotioneel). 

Het lichaam en de geest worden vertegenwoordigd door de iconen, welke de verschillende type massage uitbeelden, geïnspireerd op veelvoorkomende handgebaren uit het boeddhisme.

De verbinding, het gevoel en de emotie komt terug in  de verbinding met Thailand in de typografie, maar ook in de elegante Thaise patronen, de kleuren en het dak van de Sala Thai.

error: Be inspired but do not copy